See list of study plans starting on:

Digital kompetanse for skuleleiarar

Studieprogram: 
Digital kompetanse for skuleleiarar
Studienivå: 
Bachelor (grunnivå)
Studiepoeng: 
5
Studielengd: 
1 semester
Kull: 
2018
Studieplassar: 
35
Studietype: 
Vidareutdanning (bachelornivå)
Organisering
Deltid
Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Om studiet

Samfunnet er i kontinuerleg endring og utvikling, og når samfunnet endrar seg får skulen og barnehagen nye oppgåver. Målet for digital utvikling er å gjere skulen og barnehagen betre for barn og unge. Emnet gir skule- og barnehageleiarar, lærarar, IKT-ansvarlege og andre som har sitt daglege virke i skule- og barnehageorganisasjonar nye verkty for å løyse utfordringar med digitalisering. Fokus er på analyse av den digitale nåsituasjon i eigen organisasjon, på tiltak og vurdering av desse i ein handlingsplan, og på bruk av arbeidsmåtar og digitale verktøy for leiarar i eit breiare samfunns- og utviklingsperspektiv. Profesjonsfagleg digital kompetanse (PfDK) vil vere overordna fokus i alle emna som blir tilbode. Første samling vil ha fokus på PfDK i emna i vår.

Læringsutbytte

Læringsutbyttet må sjåast i samanheng med innhald og arbeidsmåtar i emna. I tråd med det nasjonale kvalifikasjonsrammeverket har studenten følgjande læringsutbytte etter fullført studieprogram (eller utdanning?)

Kunnskapar

-

Ferdigheiter

-

Generell kompetanse

-

Organisering og arbeidsmåtar

-

Digital kompetanse for skuleleiarar
Navn: 
Digital kompetanse for skuleleiarar
Emne2018 Vår
5
Evaluering og kvalitetssikring

Emnet vert evaluert i samsvar med HVO sitt kvalitetssikringssystem. (http://www.hivolda.no/hivolda/om-hogskulen/kvalitetsarbeid)

Ansvarleg
Synnøve Hedemann Amdam