Kandidatar til studenttinget 2016/2017

Tekst: Webmaster Volda

- Oppdatert

Avdeling for humanistiske fag og lærarutdanning: 

  • Nikolai Bjørnevik Flisnes - Grunnskulelærar 5-10

Eg har no sete i Studenttinget i Volda i to av mine studieår og vil gjerne få mogelegheita til å sitje det siste studieåret òg. Arbeidet i studenttinget er veldig givandes, noko eg vil halde fram med dette året også. Eg vil gjerne ha mogelegheita til å bruke erfaringa og kunnskapen eg har innanfor studentpolitikk til å hjelpe mine felles studentar på ein best mogeleg måte.

  • Guro Kvist - Grunnskulelærar 5-10

Jeg stiller til Studenttinget i Volda fordi jeg ønsker å bidra i arbeidet om å sikre en trygg, inkluderende og god studietilværelse her i bygden vår. På mitt første år i lærerutdanningen satt jeg som vara for min avdeling i Studenttinget, og det var så gøy! Derfor ønsker jeg å fortsette i STiV - nå som fast representant! Tidligere har jeg vært ansatt i AUF som fylkessekretær på heltid, og jeg har fra dette arbeidet opparbeidet meg både kunnskap og forståelse for politiske prosesser og for organisasjonsarbeid. Nå har jeg satt partipolitisk arbeid til side, og ønsker å bruke det nye studieåret på studentpolitikk!

  • Henny Elisabeth Sandvik - Matkultur og helse 

Jeg vil gjerne være med for å snakke studentenes sak, og fordi jeg har veldig lyst til å være med å utgjøre en forskjell for både studentene og samfunnet rundt de.

  • Helene Sagmoen Lohr - Grunnskulelærar 5-10, Religion

Jeg går 4.året på lærerutdanningen å ønsker å bidra med min stemme i studentpolitikken. Jeg var med i fjor og synes det var kjempe spennende, lærerikt og interessant! Jeg har tidligere vært leder i pedagogstudente. Jeg ønsker med dette utgangspunktet å representere lærerutdanningen i studentpolitikken.

  • Jill Catrin N. Strømsøy - Engelsk årsstudium

Etter 3 år som student i Volda, har eg no eit stort ynskje om å gi noko tilbake til studiebygda som har gitt meg så mykje. At mine medstudentar skal ha ei morosam, innhaldsrik og trygg studiekvardag er noko eg brenn for og engasjerer meg i. Eit verv i STiV vil gi meg større moglegheit til å medvirke i nettopp dette. Studiekvardagen handlar om meir enn det som skjer på høgskulen. Den handler blandt anna om fritidsaktivitetar, psykisk og fysisk helse, kulturelle opplevingar og skaping av nye venskap. Gjennom STiV håpar eg å vere med på å forbedre og gi studentane ei fantastisk tid i studiebygda vår.

  • Trym Nikolas Rimmen - Grunnskulelærar 5-10

Eg ønskjer å bidra til eit betre studentmiljø, for både våre norske og internasjonale studenter. Det er viktig å vere imøtekomme mot alle studente. Uavhengig av hvilken bakgrunn de ulike har. Alle har noko å by på. Eg trur eg kan hjelpe til med å vedlikeholde kvaliteten vi har i dag, men også bidra til å bedre det. Eg ønskjer å gjøre min del for studentmiljøet her i Volda.

  • David Kristoffer Hegge - Grunnskulelærar 1-7

Jeg ønsker ganske enkelt å prøve hvordan det er å være del av studentpolitikken.

  • Connie-Marita Hanssen Karlsen - Barnehagelærar

Jeg har lyst å gjøre en forskjell og gjøre Volda til den beste studentbygda i hele Norge! Jeg vil at studenter skal føle at de blir hørt, jeg vil hjelpe de som er alene til å få venner og til å få gode opplevelser av å være student på Høgskulen i Volda!

  • Maria Røvik Dyrli, PPU og master i kulturmøte

Lyst til å ha påvirkningsmulighet i studentenes skolehverdag og bidra til opprettholdelsen av deres rettigheter som studenter.

Avdeling for samfunnsfag og historie: 

  • Oda Skoglund - Planlegging og administrasjon

Frivilligheten i Volda er limet som holder studiebygdA sammen, og når jeg nå på andreåret mitt skulle ta stilling til hvilke frivillige organisasjoner jeg skulle engasjere meg i, var det ikke noe tvil - jeg ønsker å engasjere meg i studentpolitikken. Studentpolitikk- og studentdemokrati er noe av det viktigste og mest spennende jeg kan tenke meg å være med på. Det er en mulighet til å både være med på et sosialt lag, og å danne en erfaring jeg vil sitte med lenge. Jeg vil være en synlig representant for min avdeling, og være med på å bidra til studentenes hverdag. Som tillitsvalgt i klassen min på IPA har jeg aktivt jobbet for et godt og trygt miljø, noe som er en av mine kampsaker. Åpenhet er viktig for meg, og som representant i Studenttinget håper jeg at du vil ta kontakt med meg om alt fra den minste til det største. Håper du vil stemme på meg!

  • Toril Hagen - Sosionom

Jeg ønsker å stille til studenttinget fordi jeg vil være med på å gjøre en forskjell for mine medstudenter. Jeg vil gjøre deres studiehverdag best mulig, og sikre at Høgskulen legger til rette på en slik måte at det vil gagne studentene. Jeg satt som vara i studenttinget i fjor, og dette har styrket mitt ønske om å fortsette å kjempe studentene sin sak. Det sosiale aspektet er også en stor fordel ved å sitte i studenttinget. Du blir omringet av likesinnede som vil kjempe sammen med deg. Jeg håper og tror at jeg vil kunne være en god og sterk stemme for studentene.

  • Silje Brekka - Planlegging og administrasjon

Grunnen til at jeg ønsker å sitte i Studenttinget er fordi jeg har lyst til å bidra slik at studentene ved Høgskolen i Volda får gjennomslag for sine saker. Jeg vil jobbe for at studentene får den beste undervisningen. Jeg er en åpen og inkluderende jente som er vant til å spille på lag med andre. Jeg mener at jeg kan representere min avdeling på en god måte ettersom jeg har god kontakt med mine medstudenter og jeg er ikke redd for å tale deres sak. Jeg sitter nå som varamedlem i Høgskolestyret noe jeg ser på som nyttig ettersom at jeg får innsyn i HVO. Ansvar er noe jeg ofte tar, men også ofte får, det setter jeg pris på.

  • Eirik Normann Emanuelse - Historie

Det virket interessant og studenttinget har vist tidligere at de gjør en bra jobb. Det er noen interessante jobber der og jeg tenkte å prøve selv.

  • Pål Jonas E. Mundal - Historie

Jeg satt som vara i fjor og ønsker å komme inn som fast medlem i år. Som medlem ønsker jeg å jobbe for studentvelferd og det beste for studentene. Jeg ønsker å gjøre mer enn det jeg fikk utrettet i fjor, derfor håper jeg å komme fast inn i Studenttinget i Volda.

  • Magnus Schalde - Sosionom

Jeg ønsker å sitte i studenttinget for å kunne være med å delta på vår lokale studentpolitikk. Jeg satt i fjor også og føler jeg har mye å bidra med også i år!

Avdeling for mediefag:

  • Bernt Inge Berge - PR, kommunikasjon og media 

Eg har vore vara i eit år no, men har vore på nesten alle møta. Eg føler eg har bidratt til å gjere studenttinget betre og Volda til ein betre studieplass. Eg vil gjerne fortsette arbeidet og vil jobbe for å få tilrettelagt studiekvardagen so godt det lar seg gjere gjennom studentpolitikken.

  • Liv Aarberg - PR, kommunikasjon og media

Jeg har flere års erfaring fra politikk med tillitsverv, og ønsker å kunne bidra med den kunnskapen inn i studentpolitikken. Jeg er nok over gjennomsnittet engasjert som person, og er veldig motivert til å gjøre det jeg kan for at studenter skal ha det bra her i Volda. Jeg har også lyst til å kunne være med å påvirke, og kan bidra aktivt i diskusjoner og debatter der jeg stort sett har en mening om det meste.

  • Sindre Reinholt - Journalistikk

Jeg ønsker å stille til Studenttinget i Volda fordi jeg ønsker at mine medstudenter skal bli hørt. Tidligere har jeg hatt flere politiske verv, hvor erfaringen fra disse gjør meg til en god kandidat. Personlig er jeg veldig motivert og har stor gjennomslagskraft. Som eneste kandidat fra journalistikk tenker jeg at det er viktig at vi får en stemme i STiV. Godt valg!

  • Jon Magnus Lindløkken Larsen - PR, kommunikasjon og media

Jeg ønsker å sitte i Studenttinget i Volda fordi jeg først og fremst vil være med å jobbe for å opprettholde det som i dag er et svært godt og velfungerende studentmiljø. På de områdene hvor det kanskje kan være rom for forbedring ville jeg vært beæret med muligheten til å kunne bidra med ideer, og generelt arbeid for å gjennomføre et tiltak. Jeg tror jeg kan være en god ressurs, og tar gjerne tak i det som trengs for de som trenger det.



Avdeling for kulturfag:

  • Herman Bjørneset Jensen - Idrett

Var vara i fjor og på dei møta eg var med på blei eg meir interessert i studentpolitikk. Ellers jobber eg som frivillig på Rokken og er svært glad i studentmiljøet i Volda! Stiller derfor igjen for å få muligheita til å gjere ein forskjell.

  • Bettina Indgjerd - Kunst og håndverk 

Jeg vil sitte i studenttinget for jeg vil være med på å utvikle og forbedre studenthverdagen til studentene i Volda. Enkelt og greit.

  • Christian Tang Christiansen - Idrett

Jeg ønsker å sitte i studenttinget fordi jeg vil bidra til å påvirke studenthverdagen. Jeg kommer til å representere kulturfag og vil jobbe for mitt studium og min avdeling. Som leder av Studentidrettslaget har jeg erfaring om å jobbe for og med mine medstudenter og dette vil jeg ta med meg videre inn i studenttinget.

  • Martin R. Aasprong - Musikk

Jeg har lagt til å bry meg, og nå har jeg hørt hva musikkstudentene ønsker. Og derfor har jeg lyst til å gjøre en forskjell.

  • Erik Lothe Jørgensen - Musikk

Jeg ønsker å sitte i studenttinget i Volda for å gjøre en innsats for kulturavdelingen, og studentene som studerer der. Jeg har gått her i et år, og vil være med å bidra til å gjøre avdelingen like bra, og gjerne bedre enn det den er.

  • Anders Horvei - Musikk

Har vært her på skolen i et år og liker meg utrolig godt og har lyst til å være med å gjøre skolelivet bedre for både nåværende studenter og kommende studenter.

Del på