Kari Ryslett
Institutt for realfag
Førstelektor
ARBEIDSOMRÅDER VED HØGSKULEN I VOLDA
Avdeling for humanistiske fag og lærarutdanning | Faculty of Humanities and Education
Mat og helse 1 (MHE 101-102, 30 studiepoeng) | Food and health
Matkultur (MAK 101-102, 30 studiepoeng) | Food Culture
Mat og måltid ved barnehagelærarutdanninga | Food and meals in kindergarten teacher training
Norwegian Food Culture (ERAMAK 101), for international students at Volda University College
Nature Guiding in Fjord Landscape (IKF 206), bachelor
FAG/KOMPETANSEOMRÅDER:
Matkultur og helse | Food culture and health
AKADEMISK GRAD/ACADEMIC DEGREE:
Førstelektor | Associate professor
Mastergrad i samfunnsernæring | Master of Nutrition, Health and Enviremental Science
HOVEDFAG/MASTERDEGREE:
Ryslett, K. (2007). "Warning schools can damage your healt!" En komparativ studie om skolemåltidet i Norge og Finland, Høgskolen i Akershus.
UTDANNING/EDUCATION:
2022-2023 Pedagogisk basiskompetanse, Høgskulen i Volda.
2022-2022 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse II, NTNU Trondheim.
2021-2021 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse I, NTNU Trondheim.
2020-2021 Phd kurs Strukturelle vilkår for profesjonsutøving, Høgskulen i Volda.
2020-2020 Phd kurs i Kvalitative forskingsmetoder; Høgskolen i Molde.
2004-2007 Master i samfunnsernæring, Høgskolen i Akershus.
2002-2003 Mat, kultur og konservering, Høgskulen i Volda.
2000-2001 Spesialpedagogikk, Høgskulen i Volda.
1992-1993 Medisin grunnfag, Universitetet i Tromsø.
1984-1988 Faglærer i ernæring, helse og miljøfag, Stabekk Høgskole.
ARBEID/WORK:
Brei arbeidserfaring med praktiske og teoretiske tilnærmingar til mat, matkultur, helse og opplæring sidan 1988. Inspektør i næringsmiddeltilsynet, matfaglig konsulent Norges Sjømatråd, redaktør i tidsskiftet Mat og helse i skolen. Pedagogisk erfaring som faglærer i grunnskulen, i vidaregåande skule og i noverande stilling som førstelektor i matkultur og helse ved Høgskulen i Volda.
FORSKINGSGRUPPER
Tidleg litterasiet/literacy i barnehage og skule, med forskingsprosjekta: Ideal og praksis i barnehagens kvardagsliv og Samiske perspektiv i barnehagen.
Berekraftsdidaktikk, med forskingsprosjektet: Grøn berekraft i barnehagen.
Fast matspalte med oppskrifter om fisk og sjømat i avisene Møre Nytt og Vikebladet, sjå Kari`s matblogg: www.kari-ryslett.blogspot.com
Vitskapeleg arbeid
CRIStin
Vitskaplege artiklar og bokkapittel
How Kindergarten Teachers Support Nascent Understanding of Sustainable Development Among Children – A New Label on an Old Practice?
Publisert 2023 av Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett, Torhild Erika Lillemark Høydalsvik
Matomsyn i barnehagemåltidet i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Teachers’ assessment experiences and perceptions in the practical-aesthetic subjects
Publisert 2016 av Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett, Thorstein Vasset
Anna
Vårens ville vekstar på undervisningskjøkkenet
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Arbeid med utvikling av smakspreferansar hos barnehagebarn
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Samisk matkultur i barnehagen
Publisert 2024 av Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Reiseskildring frå Ghana - eit møte med Vest-Afrikas smakfulle matkultur
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Skolebesøk i Galway, Irland, "Home Economics and Skills for life"
Publisert 2024 av Grete Modell Grande, Kari Ryslett
Forskingsdagane og matkultur gav: Mange gode smakar
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite 2024
Publisert 2024 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Dei nye kosthaldsråda og vegetarmat workshop
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Utvikling av smakspreferansar hos småbarn
Publisert 2024 av Kari Ryslett
Sami food culture in teacher education
Publisert 2024 av Kari Ryslett, Ingfrid Veka
Matomsyn på skulekjøkkenet
Publisert 2024 av Kari Ryslett
På høyskolen kan internasjonale studenter velge et helt nytt emne, nemlig norsk matktultur
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Veronika frå Latvia vart årets matbloggar 2023
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Korleis formidle samisk kultur i barnehagelærarutdanninga i eit kultursensitivt perspektiv?
Publisert 2023 av Jan Håkon Vikane, Kari Ryslett
Utanlandske studentar lærer om norsk matkultur
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Tverrfaglig samarbeid om Jødisk påskemåltid mellom Mat og helse og KRLE
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet 2023
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt 2023
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Potetferie
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Motivasjonsflasken får hard kritikk
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Nordmenn spiser mindre potet: – Folk er lei
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Sedermåltidet - det jødiske påskemåltidet. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk i mat og helsefaget.
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Bente Mari Afset
Samisk matkultur - mer enn å lage bidos? Samisk matkultur i mat - og helsefaget.
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Grete Modell Grande
Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Tradisjonmaten held stand: Vi et ikkje sushi på julafta
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Norsk matkultur for internasjonale studentar
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Episode 5: Vekas mattips. Dobbelpanert fisk. Kari lærer deg å lage dobbeltpanert fisk
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Episode 4: Vekas mattips. Omsbakt torsk. Kari lagar omnsbakt torsk
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Episode 3: Vekas mattips. Heimelaga knekkebrød. Lag knekkebrød som Kari
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Episode 2: Vekas mattips. Heimelaga brød. Kari frå Ørsta bakar brød - og du får oppskrifta
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Episode 1: Vekas mattips. Lag saft av frose bær.Kari frå Ørsta kokar saft
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Videreutdanning i Mat og helse ved Høgskulen i Volda
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Study Norwegian Food Culture
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
"Min veg til førstekompetanse". Markering av kvinnedagen og avslutning av prosjektet Kvinneløftet.
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Slik for du borna til å prøve ny mat
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Kom og smak!
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Slik får du borna til å prøve ny mat
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Slik får du dei til å prøve ny mat
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Små born må få smake alt
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Kom og smak!
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Kom og smak!
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Sami culture in early childhood teacher education In Norway
Publisert 2023 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
The Norwegian kindergarten meal as an arena for children's health and wellbeing
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Hege ble årets matblogger 2022
Publisert 2023 av Kari Ryslett
Frå låge søkartal - via ekstern evaluering - til nye studium og gode søkartal. Studietilboda i Matkultur og helse.
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Ved Høgskulen i Volda. Rekordopptak for Mat og helse
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Studentene lærer for lite om mat og måltidet i barnehagelærer-utdanningen
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Matspalte i avisa Vikebladet, 26 stk gjennom året
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Matspalte i avisa Møre Nytt, 26 stk gjennom året.
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Mat i vinden! Rekordopptak for Mat og helse
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Slik får du barna til å smake ny mat
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Barnehageansatte har for lite kunnskap om mat
Publisert 2022 av Kari Ryslett
The interdisciplinary practice of Sami culture in Norwegian early childhood education
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Undervisningkjøkkenet på Kaarstad gjennom 100 år
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Formidling og praktiske aktivitetar av samisk matkultur i mat og helse faget
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Arbeid med utvikling av smakspreferansar i norsk barnehagekontekst
Publisert 2022 av Kari Ryslett
"Best practice» om samisk kultur ved barnehagelærerutdanning i Norge
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
HVO-forskarar presenterte om samisk dag i Atlanta
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
NOWRUZ - persisk nyttår. Mat og måltid som identitet- og kulturuttrykk,
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Samiske perspektiv i barnehagen
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur på Volda bygdetun
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Min veg til førstelektor
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Indigenous culture in early childhood education in Norway
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Berekraftige matvanar og forbruk i mat og helse
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Samisk matkultur i Mat og helsefaget - forankring i LK 2020
Publisert 2022 av Line Husjord, Grete Modell Grande, Kari Ryslett
Vidareutdanninga Matkultur (30 stp)
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur - trendy vidareutdanning
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Vidareutdanning i Mat og helse 1 (30 stp)
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Skreddarsydd vidareutdanning for lærarar
Publisert 2022 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Mat til eldre på institusjon
Publisert 2022 av Kari Ryslett
Matspalte i avisa Vikebladet
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Matspalte i avisa Møre Nytt
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Årets matblogg ved HVO
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Mange barnehagebarn et brød til alle måltid – Eilev får sild og havål. Forskar er bekymra for all brødmaten i barnehagen og meiner det kan gi varige kosthaldsproblem. I Herøy har ein kokk utfordra smaksløkane til barna.
Publisert 2021 av Kari Ryslett
"Mat i barnehagen"
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Ensformig barnehagemat.
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Samisk matkultur i mat og helse. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk
Publisert 2021 av Kari Ryslett
"Noen barn spiser brødskiver opptil tre ganger om dagen, med det samme pålegget.»
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Korleis blir det arbeidd med smakspreferansar i barnehagen?
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Studiet mat, kultur og konservering: "Opna grinda inn til matlaging og sosialt samvær".
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Undervisningskjøkkenet ved Høgskulen i Volda.
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Fagfornyinga i mat og helse
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Kari om utdanning, mat og livet
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Grøn berekraft som danningsubstans i barnehagen.
Publisert 2021 av Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett
Matomsyn i barnehagen i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Fiskesprell på Årneset
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Et mysterium!
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Internasjonalt på kjøkkenet
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Matkaos i barnehagen
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Stadig færre barn får spise vanlig mat i barnehagen. Foreldre krever spesialkost som laktosefri, halal, vegan og økologisk.
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Lokalsamfunnet som ressurs - slakting på timeplanen.
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Samisk dag på Haualeite
Publisert 2021 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Foreldre skaper matkaos i barnehagen
Publisert 2021 av Kari Ryslett
Årets matblogg 2020
Publisert 2020 av Kari Ryslett
Matallergi: – Utfordrende når de mistenker at foreldre har selvdiagnostisert barna
Publisert 2020 av Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt
Publisert 2020 av Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet
Publisert 2020 av Kari Ryslett
Matomsyn i barnehagemåltidet.
Publisert 2020 av Kari Ryslett
Samisk dag på Bygdetunet
Publisert 2020 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold
Samisk dag
Publisert 2020 av Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold
Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Publisert 2019 av Anne Merete Selvik Ask, Vigdis Guttormsen, Kari Ryslett, Solveig Trovåg
Kvinnene i familien Finnes: Held lefsestradisjonane i hevd
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Årets matblogg
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Slakting på timeplanen i Barstadvik
Publisert 2019 av Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Fast matspalte i Vikebladet
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Fast matspalte i Møre Nytt
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Matkjemi på skulekjøkkenet
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Blogg som bru mellom teori og praksis i mat og helse
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun
Publisert 2019 av Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Matkultur til glede for store og små
Publisert 2019 av Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Meir naturfag og matematikk i barnehagen
Publisert 2019 av Kari Ryslett, Ingeborg Katrin Lid Berget
Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse lærarar.
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse-lærarar
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Mat, måltid og høgtid i barnehagen
Publisert 2019 av Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet (26 bidrag).
Publisert 2018 av Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt (26 bidrag).
Publisert 2018 av Kari Ryslett
Randi Lied hadde husstell i 1940-41.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Malene vart årets matbloggar
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Fast matspalte i Vikebladet (26 matspalter).
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Fast matspalte i Møre Nyt (26 matspalter).
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Mataktiviteter og medvirkning - erfaring og praksis i barnehagelærerutdanning. Hvilke muligheter har barnehager til å medvirke i mataktiviteter?
Publisert 2017 av Kari Ryslett
På glutenfritt bakekurs
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Stor interesse for glutenfritt bakekurs.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Trendy med gamle mattradisjonar
Publisert 2017 av Kari Ryslett, Ammar E. Ali Hassan
Fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Publisert 2017 av Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett, Jan Håkon Vikene
Vårtur med fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Publisert 2017 av Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Jan Håkon Vikene, Kari Ryslett
Mat og måltid i barnehagelærerutdanninga.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Kolvikbakken til topps i kokkekonkuranse. Nå blir det fylkesfinale
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Samarbeider om mat og religion
Publisert 2017 av Kari Ryslett, Kristin Hatlebrekke, Mathias Nygaard
Praktisk og teoretisk kurs i Kostholdplanleggeren
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Matglede med sjømat i skolefritidsordningen
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Høgskulen i Volda, Mat,kultur og konservering
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Skulemåltidet handlar om meir enn å få i seg næring.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Mat og måltid i barnehagelærarutdanninga.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
NM i lunsj
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Deler den beste helgamaten
Publisert 2017 av Kari Ryslett
Samisk dag på Volda bygdetun
Publisert 2017 av Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett
Deler den beste helgematen.
Publisert 2017 av Kari Ryslett
NM i skolelunsj
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Studentar sette smaksløkane i sving.
Publisert 2016 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi, Ammar E. Ali Hassan
Hope & happiness Glimt fra verdenskongressen i Sør-Korea 2016
Publisert 2016 av Anne Merete Selvik Ask, Ingebjørg Aarek, Kari Ryslett
Vart årets matkulturbloggar.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Hjortemòr i metervis - i klokketåret
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Trendy og stas med sjølvlaga lefser.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Hope & Happiness. Glimt fra verdenskongressen i Sør- Korea 2016.
Publisert 2016 av Kari Ryslett, Anne Merete Selvik Ask, Aarek Ingebjørg
Flammande, bål, gullfisk og spira korn: Dette er Nowroz!
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Min læringsreise i digital kompetanse. Om å jobbe med fagblogg som arbeidskrav til studenter.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Tek med realfagskunnskap frå kjøkkenet tilbake til barnehagen
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Matkulturelle opplevingar ved Volda Bygdetun
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Saft på dugnad på Bakketunet
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Kvifor barnemenyar?
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Mat i ein større samanheng
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Mat-lektor: Ikke server grillpølser i barnehagen Slår alarm om posesupper, kjøpebrød og vafler
Publisert 2016 av Kari Ryslett, Lene Bakke
Dropp grillpølsene i barnehagen! Maten i barnehagen bør varieres over tid for å sikre inntak av alle næringsstoffer og gi barna ulike smaksopplevelse.
Publisert 2016 av Kari Ryslett, Lene Bakke
Materiell (oppskrifter og foto) til skulefritidsordning (SFO) i samarbeid med Norges Sjømatråd og Fiskesprell. Fotoshoot ved SFO på Straumsbukta skole 11.mai 2016.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Fiskesprell - laksewok på tur.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Dommer i Kokkekamp 2016
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Kvalitet i opplæring i mat og helse - data fra klasseromsforskning
Publisert 2016 av Eli Kristin Aadland, Hege Wergedahl, Erik Cyrus Fooladi, Kari Ryslett
Feiring av jødisk påskemåltid.
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Fascinerande og forfriskande fiskeliv
Publisert 2016 av Kari Ryslett
Samisk dag i flott vintervèr!
Publisert 2016 av Kari ryslett, Randi Holsvik, Eli-Karin Sjåstad Åsebø
Samisk dag i flott vintervêr!
Publisert 2016 av Randi Holsvik, Kari ryslett, Eli-Karin Sjåstad Åsebø
Ein komparativ studie av skulemåltidet i Norge og Finland (pecha kucha).
Publisert 2015 av Kari ryslett
Sausen gjorde susen
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Dommer i Kokkekamp 2015
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Nigiri, maki, wasabi og soya på timeplanen.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Sushiworkshop for 9.klassingane.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Saft på dugnad.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun, Haualeite.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Pecha Kucha om Skulemåltidet. Forskningsdagane 2015
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Barn, friluftsliv og mat. Arrangement på Årsneset i samarbeid med Volda Jeger- og sporsfiskarlag, Barnas Turlag og HVO. Forskningsdagane 2015.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Ny og tradisjonsrik mat i historiske omgjevnadar.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Heilt rå skulemat.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Auka interesse for gammal matkultur.
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Nowruzfeiring på Høgskulen
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Samisk dag for barnehagelærarstudentar
Publisert 2015 av Randi Holsvik, Kari Ryslett, Liv Ingunn Sætre
Fiskesprell i barnehagen
Publisert 2015 av Kari Ryslett
Samisk dag på Volda bygdetun
Publisert 2015 av Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre
Samisk dag i Volda
Publisert 2015 av Liv Ingunn Sætre, Kari Ryslett, Randi Holsvik
Samisk fagdag i felten
Publisert 2015 av Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre
Meirsmak på Haualeite
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Mat, kosthald og helse 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Mat, kultur og konservering 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Kari Studieblogg MKK 101 2014 (Studieblogg på Mat, kultur og konservering, MKK101)
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite, forskningsdagane 2014
Publisert 2014 av Kari Ryslett, Marit Gascogne
Serverte mat med tradisjon
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Sunnmørslærarar som testpilotar
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Born må lage mat
Publisert 2014 av Kari Ryslett
Assessment in the practical and aesthetic subjects: teachers' perceptions
Publisert 2014 av Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Thorstein Vasset, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett
Samisk dag på Haualeitet
Publisert 2014 av Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Randi Holsvik, Kari Ryslett
Her er dei rette sju sortane
Publisert 2013 av Kari Ryslett
Mykje meir enn smør og sukker...
Publisert 2013 av Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun
Publisert 2013 av Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Fysisk aktivitet og helse
Publisert 2013 av Nils Ola Skuset, Kari Ryslett