Profile picture for user KariR

Kari Ryslett

Førstelektor

Institutt for realfag

ARBEIDSOMRÅDER VED HØGSKULEN I VOLDA

Avdeling for humanistiske fag og lærarutdanning | Faculty of Humanities and Education

Mat og helse 1 (MHE 101-102, 30 studiepoeng) | Food and health

Matkultur (MAK 101-102, 30 studiepoeng) | Food Culture

Mat og måltid ved barnehagelærarutdanninga | Food and meals in kindergarten teacher training

Norwegian Food Culture (ERAMAK 101), for international students at Volda University College

Nature Guiding in Fjord Landscape (IKF 206), bachelor

FAG/KOMPETANSEOMRÅDER:

Matkultur og helse | Food culture and health

AKADEMISK GRAD/ACADEMIC DEGREE:

Førstelektor | Associate professor

Mastergrad i samfunnsernæring | Master of Nutrition, Health and Enviremental Science

HOVEDFAG/MASTERDEGREE:

Ryslett, K. (2007). "Warning schools can damage your healt!" En komparativ studie om skolemåltidet i Norge og Finland, Høgskolen i Akershus.

UTDANNING/EDUCATION:

2022-2022 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse II, NTNU  Trondheim.
2021-2021 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse I, NTNU Trondheim.
2020-2021 Phd kurs Strukturelle vilkår for profesjonsutøving, Høgskulen i Volda.
2020-2020 Phd kurs i Kvalitative forskingsmetoder; Høgskolen i Molde.
2004-2007 Master i samfunnsernæring, Høgskolen i Akershus.
2002-2003 Mat, kultur og konservering, Høgskulen i Volda.
2000-2001 Spesialpedagogikk, Høgskulen i Volda.
1992-1993 Medisin grunnfag, Universitetet i Tromsø.
1984-1988 Faglærer i ernæring, helse og miljøfag, Stabekk Høgskole.

ARBEID/WORK:

Brei arbeidserfaring med praktiske og teoretiske tilnærmingar til mat, matkultur, helse og opplæring sidan 1988. Inspektør i næringsmiddeltilsynet, matfaglig konsulent Norges Sjømatråd, redaktør i tidsskiftet Mat og helse i skolen. Pedagogisk erfaring som faglærer i grunnskulen, i vidaregåande skule og i noverande stilling som førstelektor i matkultur og helse ved Høgskulen i Volda.

FORSKINGSGRUPPER

Tidleg litterasiet/literacy i barnehage og skule, med forskingsprosjekta: Ideal og praksis i barnehagens kvardagsliv og Samiske perspektiv i barnehagen.

Berekraftsdidaktikk, med forskingsprosjektet: Grøn berekraft i barnehagen.

Fast matspalte med oppskrifter om fisk og sjømat i avisene Møre Nytt og Vikebladet, sjå Kari`s matblogg: www.kari-ryslett.blogspot.com

Research

CRIStin

Scientific articles and book chapters

How Kindergarten Teachers Support Nascent Understanding of Sustainable Development Among Children – A New Label on an Old Practice?
Published 2023 by Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett, Torhild Erika Lillemark Høydalsvik

Matomsyn i barnehagemåltidet i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Published 2022 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg

Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg

Teachers’ assessment experiences and perceptions in the practical-aesthetic subjects
Published 2016 by Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett, Thorstein Vasset

Other works

Sami food culture in teacher education
Published 2024 by Kari Ryslett, Ingfrid Veka

Matomsyn på skulekjøkkenet
Published 2024 by Kari Ryslett

På høyskolen kan internasjonale studenter velge et helt nytt emne, nemlig norsk matktultur
Published 2023 by Kari Ryslett

Veronika frå Latvia vart årets matbloggar 2023
Published 2023 by Kari Ryslett

Korleis formidle samisk kultur i barnehagelærarutdanninga i eit kultursensitivt perspektiv?
Published 2023 by Jan Håkon Vikane, Kari Ryslett

Utanlandske studentar lærer om norsk matkultur
Published 2023 by Kari Ryslett

Tverrfaglig samarbeid om Jødisk påskemåltid mellom Mat og helse og KRLE
Published 2023 by Kari Ryslett

Matspalte i Vikebladet 2023
Published 2023 by Kari Ryslett

Matspalte i Møre Nytt 2023
Published 2023 by Kari Ryslett

Potetferie
Published 2023 by Kari Ryslett

Motivasjonsflasken får hard kritikk
Published 2023 by Kari Ryslett

Nordmenn spiser mindre potet: – Folk er lei
Published 2023 by Kari Ryslett

Sedermåltidet - det jødiske påskemåltidet. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk i mat og helsefaget.
Published 2023 by Kari Ryslett, Bente Mari Afset

Samisk matkultur - mer enn å lage bidos? Samisk matkultur i mat - og helsefaget.
Published 2023 by Kari Ryslett, Grete Modell Grande

Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Published 2023 by Kari Ryslett

Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Published 2023 by Kari Ryslett

Tradisjonmaten held stand: Vi et ikkje sushi på julafta
Published 2023 by Kari Ryslett

Norsk matkultur for internasjonale studentar
Published 2023 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Episode 5: Vekas mattips. Dobbelpanert fisk. Kari lærer deg å lage dobbeltpanert fisk
Published 2023 by Kari Ryslett

Episode 4: Vekas mattips. Omsbakt torsk. Kari lagar omnsbakt torsk
Published 2023 by Kari Ryslett

Episode 3: Vekas mattips. Heimelaga knekkebrød. Lag knekkebrød som Kari
Published 2023 by Kari Ryslett

Episode 2: Vekas mattips. Heimelaga brød. Kari frå Ørsta bakar brød - og du får oppskrifta
Published 2023 by Kari Ryslett

Episode 1: Vekas mattips. Lag saft av frose bær.Kari frå Ørsta kokar saft
Published 2023 by Kari Ryslett

Videreutdanning i Mat og helse ved Høgskulen i Volda
Published 2023 by Kari Ryslett

Study Norwegian Food Culture
Published 2023 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

"Min veg til førstekompetanse". Markering av kvinnedagen og avslutning av prosjektet Kvinneløftet.
Published 2023 by Kari Ryslett

Slik for du borna til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett

Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett

Slik får du borna til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett

Slik får du dei til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett

Små born må få smake alt
Published 2023 by Kari Ryslett

Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett

Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett

Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett

Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett

Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett

Sami culture in early childhood teacher education In Norway
Published 2023 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

The Norwegian kindergarten meal as an arena for children's health and wellbeing
Published 2023 by Kari Ryslett

Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett

Hege ble årets matblogger 2022
Published 2023 by Kari Ryslett

Frå låge søkartal - via ekstern evaluering - til nye studium og gode søkartal. Studietilboda i Matkultur og helse.
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Ved Høgskulen i Volda. Rekordopptak for Mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett

Studentene lærer for lite om mat og måltidet i barnehagelærer-utdanningen
Published 2022 by Kari Ryslett

Matspalte i avisa Vikebladet, 26 stk gjennom året
Published 2022 by Kari Ryslett

Matspalte i avisa Møre Nytt, 26 stk gjennom året.
Published 2022 by Kari Ryslett

Mat i vinden! Rekordopptak for Mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Slik får du barna til å smake ny mat
Published 2022 by Kari Ryslett

Barnehageansatte har for lite kunnskap om mat
Published 2022 by Kari Ryslett

The interdisciplinary practice of Sami culture in Norwegian early childhood education
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

Undervisningkjøkkenet på Kaarstad gjennom 100 år
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Formidling og praktiske aktivitetar av samisk matkultur i mat og helse faget
Published 2022 by Kari Ryslett

Arbeid med utvikling av smakspreferansar i norsk barnehagekontekst
Published 2022 by Kari Ryslett

"Best practice» om samisk kultur ved barnehagelærerutdanning i Norge
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

HVO-forskarar presenterte om samisk dag i Atlanta
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

NOWRUZ - persisk nyttår. Mat og måltid som identitet- og kulturuttrykk,
Published 2022 by Kari Ryslett

Samiske perspektiv i barnehagen
Published 2022 by Kari Ryslett

Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Published 2022 by Kari Ryslett

Matkultur på Haualeite
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Matkultur på Volda bygdetun
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Min veg til førstelektor
Published 2022 by Kari Ryslett

Indigenous culture in early childhood education in Norway
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

Berekraftige matvanar og forbruk i mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett

Samisk matkultur i Mat og helsefaget - forankring i LK 2020
Published 2022 by Line Husjord, Grete Modell Grande, Kari Ryslett

Vidareutdanninga Matkultur (30 stp)
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Matkultur - trendy vidareutdanning
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Vidareutdanning i Mat og helse 1 (30 stp)
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Skreddarsydd vidareutdanning for lærarar
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Mat til eldre på institusjon
Published 2022 by Kari Ryslett

Matspalte i avisa Vikebladet
Published 2021 by Kari Ryslett

Matspalte i avisa Møre Nytt
Published 2021 by Kari Ryslett

Årets matblogg ved HVO
Published 2021 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Mange barnehagebarn et brød til alle måltid – Eilev får sild og havål. Forskar er bekymra for all brødmaten i barnehagen og meiner det kan gi varige kosthaldsproblem. I Herøy har ein kokk utfordra smaksløkane til barna.
Published 2021 by Kari Ryslett

"Mat i barnehagen"
Published 2021 by Kari Ryslett

Ensformig barnehagemat.
Published 2021 by Kari Ryslett

Samisk matkultur i mat og helse. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk
Published 2021 by Kari Ryslett

"Noen barn spiser brødskiver opptil tre ganger om dagen, med det samme pålegget.»
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg

Korleis blir det arbeidd med smakspreferansar i barnehagen?
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg

Studiet mat, kultur og konservering: "Opna grinda inn til matlaging og sosialt samvær".
Published 2021 by Kari Ryslett

Undervisningskjøkkenet ved Høgskulen i Volda.
Published 2021 by Kari Ryslett

Fagfornyinga i mat og helse
Published 2021 by Kari Ryslett

Kari om utdanning, mat og livet
Published 2021 by Kari Ryslett

Grøn berekraft som danningsubstans i barnehagen.
Published 2021 by Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett

Matomsyn i barnehagen i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Published 2021 by Kari Ryslett

Fiskesprell på Årneset
Published 2021 by Kari Ryslett

Et mysterium!
Published 2021 by Kari Ryslett

Internasjonalt på kjøkkenet
Published 2021 by Kari Ryslett

Matkaos i barnehagen
Published 2021 by Kari Ryslett

Stadig færre barn får spise vanlig mat i barnehagen. Foreldre krever spesialkost som laktosefri, halal, vegan og økologisk.
Published 2021 by Kari Ryslett

Lokalsamfunnet som ressurs - slakting på timeplanen.
Published 2021 by Kari Ryslett

Samisk dag på Haualeite
Published 2021 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane

Foreldre skaper matkaos i barnehagen
Published 2021 by Kari Ryslett

Årets matblogg 2020
Published 2020 by Kari Ryslett

Matallergi: – Utfordrende når de mistenker at foreldre har selvdiagnostisert barna
Published 2020 by Kari Ryslett

Matspalte i Møre Nytt
Published 2020 by Kari Ryslett

Matspalte i Vikebladet
Published 2020 by Kari Ryslett

Matomsyn i barnehagemåltidet.
Published 2020 by Kari Ryslett

Samisk dag på Bygdetunet
Published 2020 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold

Samisk dag
Published 2020 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold

Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Published 2019 by Anne Merete Selvik Ask, Vigdis Guttormsen, Kari Ryslett, Solveig Trovåg

Kvinnene i familien Finnes: Held lefsestradisjonane i hevd
Published 2019 by Kari Ryslett

Årets matblogg
Published 2019 by Kari Ryslett

Slakting på timeplanen i Barstadvik
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold

Fast matspalte i Vikebladet
Published 2019 by Kari Ryslett

Fast matspalte i Møre Nytt
Published 2019 by Kari Ryslett

Matkjemi på skulekjøkkenet
Published 2019 by Kari Ryslett

Blogg som bru mellom teori og praksis i mat og helse
Published 2019 by Kari Ryslett

Matkultur på Volda bygdetun
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold

Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Published 2019 by Kari Ryslett

Matkultur til glede for store og små
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold

Meir naturfag og matematikk i barnehagen
Published 2019 by Kari Ryslett, Ingeborg Katrin Lid Berget

Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse lærarar.
Published 2019 by Kari Ryslett

Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse-lærarar
Published 2019 by Kari Ryslett

Mat, måltid og høgtid i barnehagen
Published 2019 by Kari Ryslett

Matspalte i Vikebladet (26 bidrag).
Published 2018 by Kari Ryslett

Matspalte i Møre Nytt (26 bidrag).
Published 2018 by Kari Ryslett

Randi Lied hadde husstell i 1940-41.
Published 2017 by Kari Ryslett

Malene vart årets matbloggar
Published 2017 by Kari Ryslett

Fast matspalte i Vikebladet (26 matspalter).
Published 2017 by Kari Ryslett

Fast matspalte i Møre Nyt (26 matspalter).
Published 2017 by Kari Ryslett

Mataktiviteter og medvirkning - erfaring og praksis i barnehagelærerutdanning. Hvilke muligheter har barnehager til å medvirke i mataktiviteter?
Published 2017 by Kari Ryslett

På glutenfritt bakekurs
Published 2017 by Kari Ryslett

Stor interesse for glutenfritt bakekurs.
Published 2017 by Kari Ryslett

Trendy med gamle mattradisjonar
Published 2017 by Kari Ryslett, Ammar E. Ali Hassan

Fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett, Jan Håkon Vikene

Vårtur med fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Jan Håkon Vikene, Kari Ryslett

Mat og måltid i barnehagelærerutdanninga.
Published 2017 by Kari Ryslett

Kolvikbakken til topps i kokkekonkuranse. Nå blir det fylkesfinale
Published 2017 by Kari Ryslett

Samarbeider om mat og religion
Published 2017 by Kari Ryslett, Kristin Hatlebrekke, Mathias Nygaard

Praktisk og teoretisk kurs i Kostholdplanleggeren
Published 2017 by Kari Ryslett

Matglede med sjømat i skolefritidsordningen
Published 2017 by Kari Ryslett

Høgskulen i Volda, Mat,kultur og konservering
Published 2017 by Kari Ryslett

Skulemåltidet handlar om meir enn å få i seg næring.
Published 2017 by Kari Ryslett

Mat og måltid i barnehagelærarutdanninga.
Published 2017 by Kari Ryslett

NM i lunsj
Published 2017 by Kari Ryslett

Deler den beste helgamaten
Published 2017 by Kari Ryslett

Samisk dag på Volda bygdetun
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett

Deler den beste helgematen.
Published 2017 by Kari Ryslett

NM i skolelunsj
Published 2016 by Kari Ryslett

Studentar sette smaksløkane i sving.
Published 2016 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi, Ammar E. Ali Hassan

Hope & happiness Glimt fra verdenskongressen i Sør-Korea 2016
Published 2016 by Anne Merete Selvik Ask, Ingebjørg Aarek, Kari Ryslett

Vart årets matkulturbloggar.
Published 2016 by Kari Ryslett

Hjortemòr i metervis - i klokketåret
Published 2016 by Kari Ryslett

Trendy og stas med sjølvlaga lefser.
Published 2016 by Kari Ryslett

Hope & Happiness. Glimt fra verdenskongressen i Sør- Korea 2016.
Published 2016 by Kari Ryslett, Anne Merete Selvik Ask, Aarek Ingebjørg

Flammande, bål, gullfisk og spira korn: Dette er Nowroz!
Published 2016 by Kari Ryslett

Min læringsreise i digital kompetanse. Om å jobbe med fagblogg som arbeidskrav til studenter.
Published 2016 by Kari Ryslett

Tek med realfagskunnskap frå kjøkkenet tilbake til barnehagen
Published 2016 by Kari Ryslett

Matkulturelle opplevingar ved Volda Bygdetun
Published 2016 by Kari Ryslett

Saft på dugnad på Bakketunet
Published 2016 by Kari Ryslett

Kvifor barnemenyar?
Published 2016 by Kari Ryslett

Mat i ein større samanheng
Published 2016 by Kari Ryslett

Mat-lektor: Ikke server grillpølser i barnehagen Slår alarm om posesupper, kjøpebrød og vafler
Published 2016 by Kari Ryslett, Lene Bakke

Dropp grillpølsene i barnehagen! Maten i barnehagen bør varieres over tid for å sikre inntak av alle næringsstoffer og gi barna ulike smaksopplevelse.
Published 2016 by Kari Ryslett, Lene Bakke

Materiell (oppskrifter og foto) til skulefritidsordning (SFO) i samarbeid med Norges Sjømatråd og Fiskesprell. Fotoshoot ved SFO på Straumsbukta skole 11.mai 2016.
Published 2016 by Kari Ryslett

Fiskesprell - laksewok på tur.
Published 2016 by Kari Ryslett

Dommer i Kokkekamp 2016
Published 2016 by Kari Ryslett

Kvalitet i opplæring i mat og helse - data fra klasseromsforskning
Published 2016 by Eli Kristin Aadland, Hege Wergedahl, Erik Cyrus Fooladi, Kari Ryslett

Feiring av jødisk påskemåltid.
Published 2016 by Kari Ryslett

Fascinerande og forfriskande fiskeliv
Published 2016 by Kari Ryslett

Samisk dag i flott vintervèr!
Published 2016 by Kari ryslett, Randi Holsvik, Eli-Karin Sjåstad Åsebø

Samisk dag i flott vintervêr!
Published 2016 by Randi Holsvik, Kari ryslett, Eli-Karin Sjåstad Åsebø

Ein komparativ studie av skulemåltidet i Norge og Finland (pecha kucha).
Published 2015 by Kari ryslett

Sausen gjorde susen
Published 2015 by Kari Ryslett

Dommer i Kokkekamp 2015
Published 2015 by Kari Ryslett

Nigiri, maki, wasabi og soya på timeplanen.
Published 2015 by Kari Ryslett

Sushiworkshop for 9.klassingane.
Published 2015 by Kari Ryslett

Saft på dugnad.
Published 2015 by Kari Ryslett

Matkultur på Volda bygdetun, Haualeite.
Published 2015 by Kari Ryslett

Pecha Kucha om Skulemåltidet. Forskningsdagane 2015
Published 2015 by Kari Ryslett

Barn, friluftsliv og mat. Arrangement på Årsneset i samarbeid med Volda Jeger- og sporsfiskarlag, Barnas Turlag og HVO. Forskningsdagane 2015.
Published 2015 by Kari Ryslett

Ny og tradisjonsrik mat i historiske omgjevnadar.
Published 2015 by Kari Ryslett

Heilt rå skulemat.
Published 2015 by Kari Ryslett

Auka interesse for gammal matkultur.
Published 2015 by Kari Ryslett

Nowruzfeiring på Høgskulen
Published 2015 by Kari Ryslett

Samisk dag for barnehagelærarstudentar
Published 2015 by Randi Holsvik, Kari Ryslett, Liv Ingunn Sætre

Fiskesprell i barnehagen
Published 2015 by Kari Ryslett

Samisk dag på Volda bygdetun
Published 2015 by Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre

Samisk dag i Volda
Published 2015 by Liv Ingunn Sætre, Kari Ryslett, Randi Holsvik

Samisk fagdag i felten
Published 2015 by Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre

Meirsmak på Haualeite
Published 2014 by Kari Ryslett

Mat, kosthald og helse 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Published 2014 by Kari Ryslett

Mat, kultur og konservering 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Published 2014 by Kari Ryslett

Kari Studieblogg MKK 101 2014 (Studieblogg på Mat, kultur og konservering, MKK101)
Published 2014 by Kari Ryslett

Matkultur på Haualeite, forskningsdagane 2014
Published 2014 by Kari Ryslett, Marit Gascogne

Serverte mat med tradisjon
Published 2014 by Kari Ryslett

Sunnmørslærarar som testpilotar
Published 2014 by Kari Ryslett

Born må lage mat
Published 2014 by Kari Ryslett

Assessment in the practical and aesthetic subjects: teachers' perceptions
Published 2014 by Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Thorstein Vasset, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett

Samisk dag på Haualeitet
Published 2014 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Randi Holsvik, Kari Ryslett

Her er dei rette sju sortane
Published 2013 by Kari Ryslett

Mykje meir enn smør og sukker...
Published 2013 by Kari Ryslett

Matkultur på Volda bygdetun
Published 2013 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi

Fysisk aktivitet og helse
Published 2013 by Nils Ola Skuset, Kari Ryslett