Kari Ryslett
Institutt for realfag
Førstelektor
ARBEIDSOMRÅDER VED HØGSKULEN I VOLDA
Avdeling for humanistiske fag og lærarutdanning | Faculty of Humanities and Education
Mat og helse 1 (MHE 101-102, 30 studiepoeng) | Food and health
Matkultur (MAK 101-102, 30 studiepoeng) | Food Culture
Mat og måltid ved barnehagelærarutdanninga | Food and meals in kindergarten teacher training
Norwegian Food Culture (ERAMAK 101), for international students at Volda University College
Nature Guiding in Fjord Landscape (IKF 206), bachelor
FAG/KOMPETANSEOMRÅDER:
Matkultur og helse | Food culture and health
AKADEMISK GRAD/ACADEMIC DEGREE:
Førstelektor | Associate professor
Mastergrad i samfunnsernæring | Master of Nutrition, Health and Enviremental Science
HOVEDFAG/MASTERDEGREE:
Ryslett, K. (2007). "Warning schools can damage your healt!" En komparativ studie om skolemåltidet i Norge og Finland, Høgskolen i Akershus.
UTDANNING/EDUCATION:
2022-2022 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse II, NTNU Trondheim.
2021-2021 Phd kurs Kvalitativ og post-kvalitativ analyse I, NTNU Trondheim.
2020-2021 Phd kurs Strukturelle vilkår for profesjonsutøving, Høgskulen i Volda.
2020-2020 Phd kurs i Kvalitative forskingsmetoder; Høgskolen i Molde.
2004-2007 Master i samfunnsernæring, Høgskolen i Akershus.
2002-2003 Mat, kultur og konservering, Høgskulen i Volda.
2000-2001 Spesialpedagogikk, Høgskulen i Volda.
1992-1993 Medisin grunnfag, Universitetet i Tromsø.
1984-1988 Faglærer i ernæring, helse og miljøfag, Stabekk Høgskole.
ARBEID/WORK:
Brei arbeidserfaring med praktiske og teoretiske tilnærmingar til mat, matkultur, helse og opplæring sidan 1988. Inspektør i næringsmiddeltilsynet, matfaglig konsulent Norges Sjømatråd, redaktør i tidsskiftet Mat og helse i skolen. Pedagogisk erfaring som faglærer i grunnskulen, i vidaregåande skule og i noverande stilling som førstelektor i matkultur og helse ved Høgskulen i Volda.
FORSKINGSGRUPPER
Tidleg litterasiet/literacy i barnehage og skule, med forskingsprosjekta: Ideal og praksis i barnehagens kvardagsliv og Samiske perspektiv i barnehagen.
Berekraftsdidaktikk, med forskingsprosjektet: Grøn berekraft i barnehagen.
Fast matspalte med oppskrifter om fisk og sjømat i avisene Møre Nytt og Vikebladet, sjå Kari`s matblogg: www.kari-ryslett.blogspot.com
Research
CRIStin
Scientific articles and book chapters
How Kindergarten Teachers Support Nascent Understanding of Sustainable Development Among Children – A New Label on an Old Practice?
Published 2023 by Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett, Torhild Erika Lillemark Høydalsvik
Matomsyn i barnehagemåltidet i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Published 2022 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Teachers’ assessment experiences and perceptions in the practical-aesthetic subjects
Published 2016 by Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett, Thorstein Vasset
Other works
Vårens ville vekstar på undervisningskjøkkenet
Published 2024 by Kari Ryslett
Arbeid med utvikling av smakspreferansar hos barnehagebarn
Published 2024 by Kari Ryslett
Samisk matkultur i barnehagen
Published 2024 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Reiseskildring frå Ghana - eit møte med Vest-Afrikas smakfulle matkultur
Published 2024 by Kari Ryslett
Skolebesøk i Galway, Irland, "Home Economics and Skills for life"
Published 2024 by Grete Modell Grande, Kari Ryslett
Forskingsdagane og matkultur gav: Mange gode smakar
Published 2024 by Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite 2024
Published 2024 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Dei nye kosthaldsråda og vegetarmat workshop
Published 2024 by Kari Ryslett
Utvikling av smakspreferansar hos småbarn
Published 2024 by Kari Ryslett
Sami food culture in teacher education
Published 2024 by Kari Ryslett, Ingfrid Veka
Matomsyn på skulekjøkkenet
Published 2024 by Kari Ryslett
På høyskolen kan internasjonale studenter velge et helt nytt emne, nemlig norsk matktultur
Published 2023 by Kari Ryslett
Veronika frå Latvia vart årets matbloggar 2023
Published 2023 by Kari Ryslett
Korleis formidle samisk kultur i barnehagelærarutdanninga i eit kultursensitivt perspektiv?
Published 2023 by Jan Håkon Vikane, Kari Ryslett
Utanlandske studentar lærer om norsk matkultur
Published 2023 by Kari Ryslett
Tverrfaglig samarbeid om Jødisk påskemåltid mellom Mat og helse og KRLE
Published 2023 by Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet 2023
Published 2023 by Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt 2023
Published 2023 by Kari Ryslett
Potetferie
Published 2023 by Kari Ryslett
Motivasjonsflasken får hard kritikk
Published 2023 by Kari Ryslett
Nordmenn spiser mindre potet: – Folk er lei
Published 2023 by Kari Ryslett
Sedermåltidet - det jødiske påskemåltidet. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk i mat og helsefaget.
Published 2023 by Kari Ryslett, Bente Mari Afset
Samisk matkultur - mer enn å lage bidos? Samisk matkultur i mat - og helsefaget.
Published 2023 by Kari Ryslett, Grete Modell Grande
Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Published 2023 by Kari Ryslett
Tradisjonmaten held stand: Vi søkjer tilbake til røtene våre
Published 2023 by Kari Ryslett
Tradisjonmaten held stand: Vi et ikkje sushi på julafta
Published 2023 by Kari Ryslett
Norsk matkultur for internasjonale studentar
Published 2023 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Episode 5: Vekas mattips. Dobbelpanert fisk. Kari lærer deg å lage dobbeltpanert fisk
Published 2023 by Kari Ryslett
Episode 4: Vekas mattips. Omsbakt torsk. Kari lagar omnsbakt torsk
Published 2023 by Kari Ryslett
Episode 3: Vekas mattips. Heimelaga knekkebrød. Lag knekkebrød som Kari
Published 2023 by Kari Ryslett
Episode 2: Vekas mattips. Heimelaga brød. Kari frå Ørsta bakar brød - og du får oppskrifta
Published 2023 by Kari Ryslett
Episode 1: Vekas mattips. Lag saft av frose bær.Kari frå Ørsta kokar saft
Published 2023 by Kari Ryslett
Videreutdanning i Mat og helse ved Høgskulen i Volda
Published 2023 by Kari Ryslett
Study Norwegian Food Culture
Published 2023 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
"Min veg til førstekompetanse". Markering av kvinnedagen og avslutning av prosjektet Kvinneløftet.
Published 2023 by Kari Ryslett
Slik for du borna til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett
Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett
Slik får du borna til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett
Slik får du dei til å prøve ny mat
Published 2023 by Kari Ryslett
Små born må få smake alt
Published 2023 by Kari Ryslett
Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett
Kom og smak!
Published 2023 by Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett
Sami culture in early childhood teacher education In Norway
Published 2023 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
The Norwegian kindergarten meal as an arena for children's health and wellbeing
Published 2023 by Kari Ryslett
Bokomtale: Kvinner frå ulike land som valde Volda og Ørsta av Reidun Aambø
Published 2023 by Kari Ryslett
Hege ble årets matblogger 2022
Published 2023 by Kari Ryslett
Frå låge søkartal - via ekstern evaluering - til nye studium og gode søkartal. Studietilboda i Matkultur og helse.
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Ved Høgskulen i Volda. Rekordopptak for Mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett
Studentene lærer for lite om mat og måltidet i barnehagelærer-utdanningen
Published 2022 by Kari Ryslett
Matspalte i avisa Vikebladet, 26 stk gjennom året
Published 2022 by Kari Ryslett
Matspalte i avisa Møre Nytt, 26 stk gjennom året.
Published 2022 by Kari Ryslett
Mat i vinden! Rekordopptak for Mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Slik får du barna til å smake ny mat
Published 2022 by Kari Ryslett
Barnehageansatte har for lite kunnskap om mat
Published 2022 by Kari Ryslett
The interdisciplinary practice of Sami culture in Norwegian early childhood education
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Undervisningkjøkkenet på Kaarstad gjennom 100 år
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Formidling og praktiske aktivitetar av samisk matkultur i mat og helse faget
Published 2022 by Kari Ryslett
Arbeid med utvikling av smakspreferansar i norsk barnehagekontekst
Published 2022 by Kari Ryslett
"Best practice» om samisk kultur ved barnehagelærerutdanning i Norge
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
HVO-forskarar presenterte om samisk dag i Atlanta
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
NOWRUZ - persisk nyttår. Mat og måltid som identitet- og kulturuttrykk,
Published 2022 by Kari Ryslett
Samiske perspektiv i barnehagen
Published 2022 by Kari Ryslett
Korleis blir det arbeidd med utvikling av smakspreferansar i barnehagen?
Published 2022 by Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur på Volda bygdetun
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Min veg til førstelektor
Published 2022 by Kari Ryslett
Indigenous culture in early childhood education in Norway
Published 2022 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Berekraftige matvanar og forbruk i mat og helse
Published 2022 by Kari Ryslett
Samisk matkultur i Mat og helsefaget - forankring i LK 2020
Published 2022 by Line Husjord, Grete Modell Grande, Kari Ryslett
Vidareutdanninga Matkultur (30 stp)
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Matkultur - trendy vidareutdanning
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Vidareutdanning i Mat og helse 1 (30 stp)
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Skreddarsydd vidareutdanning for lærarar
Published 2022 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Mat til eldre på institusjon
Published 2022 by Kari Ryslett
Matspalte i avisa Vikebladet
Published 2021 by Kari Ryslett
Matspalte i avisa Møre Nytt
Published 2021 by Kari Ryslett
Årets matblogg ved HVO
Published 2021 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Mange barnehagebarn et brød til alle måltid – Eilev får sild og havål. Forskar er bekymra for all brødmaten i barnehagen og meiner det kan gi varige kosthaldsproblem. I Herøy har ein kokk utfordra smaksløkane til barna.
Published 2021 by Kari Ryslett
"Mat i barnehagen"
Published 2021 by Kari Ryslett
Ensformig barnehagemat.
Published 2021 by Kari Ryslett
Samisk matkultur i mat og helse. Mat og måltid som identitets- og kulturuttrykk
Published 2021 by Kari Ryslett
"Noen barn spiser brødskiver opptil tre ganger om dagen, med det samme pålegget.»
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Korleis blir det arbeidd med smakspreferansar i barnehagen?
Published 2021 by Kari Ryslett, Liv Ingrid Aske Håberg
Studiet mat, kultur og konservering: "Opna grinda inn til matlaging og sosialt samvær".
Published 2021 by Kari Ryslett
Undervisningskjøkkenet ved Høgskulen i Volda.
Published 2021 by Kari Ryslett
Fagfornyinga i mat og helse
Published 2021 by Kari Ryslett
Kari om utdanning, mat og livet
Published 2021 by Kari Ryslett
Grøn berekraft som danningsubstans i barnehagen.
Published 2021 by Liv Ingrid Aske Håberg, Kari Ryslett
Matomsyn i barnehagen i eit berekraftig folkehelseperspektiv
Published 2021 by Kari Ryslett
Fiskesprell på Årneset
Published 2021 by Kari Ryslett
Et mysterium!
Published 2021 by Kari Ryslett
Internasjonalt på kjøkkenet
Published 2021 by Kari Ryslett
Matkaos i barnehagen
Published 2021 by Kari Ryslett
Stadig færre barn får spise vanlig mat i barnehagen. Foreldre krever spesialkost som laktosefri, halal, vegan og økologisk.
Published 2021 by Kari Ryslett
Lokalsamfunnet som ressurs - slakting på timeplanen.
Published 2021 by Kari Ryslett
Samisk dag på Haualeite
Published 2021 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane
Foreldre skaper matkaos i barnehagen
Published 2021 by Kari Ryslett
Årets matblogg 2020
Published 2020 by Kari Ryslett
Matallergi: – Utfordrende når de mistenker at foreldre har selvdiagnostisert barna
Published 2020 by Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt
Published 2020 by Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet
Published 2020 by Kari Ryslett
Matomsyn i barnehagemåltidet.
Published 2020 by Kari Ryslett
Samisk dag på Bygdetunet
Published 2020 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold
Samisk dag
Published 2020 by Kari Ryslett, Jan Håkon Vikane, Mailinn Corrado-Knutsen, Marianne Bakke Nesvold
Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Published 2019 by Anne Merete Selvik Ask, Vigdis Guttormsen, Kari Ryslett, Solveig Trovåg
Kvinnene i familien Finnes: Held lefsestradisjonane i hevd
Published 2019 by Kari Ryslett
Årets matblogg
Published 2019 by Kari Ryslett
Slakting på timeplanen i Barstadvik
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Fast matspalte i Vikebladet
Published 2019 by Kari Ryslett
Fast matspalte i Møre Nytt
Published 2019 by Kari Ryslett
Matkjemi på skulekjøkkenet
Published 2019 by Kari Ryslett
Blogg som bru mellom teori og praksis i mat og helse
Published 2019 by Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Inspirasjon og nye møter på kjøkkenet
Published 2019 by Kari Ryslett
Matkultur til glede for store og små
Published 2019 by Kari Ryslett, Marianne Bakke Nesvold
Meir naturfag og matematikk i barnehagen
Published 2019 by Kari Ryslett, Ingeborg Katrin Lid Berget
Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse lærarar.
Published 2019 by Kari Ryslett
Mat, smak og kjemi - inspirasjonssamling for mat og helse-lærarar
Published 2019 by Kari Ryslett
Mat, måltid og høgtid i barnehagen
Published 2019 by Kari Ryslett
Matspalte i Vikebladet (26 bidrag).
Published 2018 by Kari Ryslett
Matspalte i Møre Nytt (26 bidrag).
Published 2018 by Kari Ryslett
Randi Lied hadde husstell i 1940-41.
Published 2017 by Kari Ryslett
Malene vart årets matbloggar
Published 2017 by Kari Ryslett
Fast matspalte i Vikebladet (26 matspalter).
Published 2017 by Kari Ryslett
Fast matspalte i Møre Nyt (26 matspalter).
Published 2017 by Kari Ryslett
Mataktiviteter og medvirkning - erfaring og praksis i barnehagelærerutdanning. Hvilke muligheter har barnehager til å medvirke i mataktiviteter?
Published 2017 by Kari Ryslett
På glutenfritt bakekurs
Published 2017 by Kari Ryslett
Stor interesse for glutenfritt bakekurs.
Published 2017 by Kari Ryslett
Trendy med gamle mattradisjonar
Published 2017 by Kari Ryslett, Ammar E. Ali Hassan
Fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett, Jan Håkon Vikene
Vårtur med fiskesprell, spikking av seljefløyter og barneyoga
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Jan Håkon Vikene, Kari Ryslett
Mat og måltid i barnehagelærerutdanninga.
Published 2017 by Kari Ryslett
Kolvikbakken til topps i kokkekonkuranse. Nå blir det fylkesfinale
Published 2017 by Kari Ryslett
Samarbeider om mat og religion
Published 2017 by Kari Ryslett, Kristin Hatlebrekke, Mathias Nygaard
Praktisk og teoretisk kurs i Kostholdplanleggeren
Published 2017 by Kari Ryslett
Matglede med sjømat i skolefritidsordningen
Published 2017 by Kari Ryslett
Høgskulen i Volda, Mat,kultur og konservering
Published 2017 by Kari Ryslett
Skulemåltidet handlar om meir enn å få i seg næring.
Published 2017 by Kari Ryslett
Mat og måltid i barnehagelærarutdanninga.
Published 2017 by Kari Ryslett
NM i lunsj
Published 2017 by Kari Ryslett
Deler den beste helgamaten
Published 2017 by Kari Ryslett
Samisk dag på Volda bygdetun
Published 2017 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Kari Ryslett
Deler den beste helgematen.
Published 2017 by Kari Ryslett
NM i skolelunsj
Published 2016 by Kari Ryslett
Studentar sette smaksløkane i sving.
Published 2016 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi, Ammar E. Ali Hassan
Hope & happiness Glimt fra verdenskongressen i Sør-Korea 2016
Published 2016 by Anne Merete Selvik Ask, Ingebjørg Aarek, Kari Ryslett
Vart årets matkulturbloggar.
Published 2016 by Kari Ryslett
Hjortemòr i metervis - i klokketåret
Published 2016 by Kari Ryslett
Trendy og stas med sjølvlaga lefser.
Published 2016 by Kari Ryslett
Hope & Happiness. Glimt fra verdenskongressen i Sør- Korea 2016.
Published 2016 by Kari Ryslett, Anne Merete Selvik Ask, Aarek Ingebjørg
Flammande, bål, gullfisk og spira korn: Dette er Nowroz!
Published 2016 by Kari Ryslett
Min læringsreise i digital kompetanse. Om å jobbe med fagblogg som arbeidskrav til studenter.
Published 2016 by Kari Ryslett
Tek med realfagskunnskap frå kjøkkenet tilbake til barnehagen
Published 2016 by Kari Ryslett
Matkulturelle opplevingar ved Volda Bygdetun
Published 2016 by Kari Ryslett
Saft på dugnad på Bakketunet
Published 2016 by Kari Ryslett
Kvifor barnemenyar?
Published 2016 by Kari Ryslett
Mat i ein større samanheng
Published 2016 by Kari Ryslett
Mat-lektor: Ikke server grillpølser i barnehagen Slår alarm om posesupper, kjøpebrød og vafler
Published 2016 by Kari Ryslett, Lene Bakke
Dropp grillpølsene i barnehagen! Maten i barnehagen bør varieres over tid for å sikre inntak av alle næringsstoffer og gi barna ulike smaksopplevelse.
Published 2016 by Kari Ryslett, Lene Bakke
Materiell (oppskrifter og foto) til skulefritidsordning (SFO) i samarbeid med Norges Sjømatråd og Fiskesprell. Fotoshoot ved SFO på Straumsbukta skole 11.mai 2016.
Published 2016 by Kari Ryslett
Fiskesprell - laksewok på tur.
Published 2016 by Kari Ryslett
Dommer i Kokkekamp 2016
Published 2016 by Kari Ryslett
Kvalitet i opplæring i mat og helse - data fra klasseromsforskning
Published 2016 by Eli Kristin Aadland, Hege Wergedahl, Erik Cyrus Fooladi, Kari Ryslett
Feiring av jødisk påskemåltid.
Published 2016 by Kari Ryslett
Fascinerande og forfriskande fiskeliv
Published 2016 by Kari Ryslett
Samisk dag i flott vintervèr!
Published 2016 by Kari ryslett, Randi Holsvik, Eli-Karin Sjåstad Åsebø
Samisk dag i flott vintervêr!
Published 2016 by Randi Holsvik, Kari ryslett, Eli-Karin Sjåstad Åsebø
Ein komparativ studie av skulemåltidet i Norge og Finland (pecha kucha).
Published 2015 by Kari ryslett
Sausen gjorde susen
Published 2015 by Kari Ryslett
Dommer i Kokkekamp 2015
Published 2015 by Kari Ryslett
Nigiri, maki, wasabi og soya på timeplanen.
Published 2015 by Kari Ryslett
Sushiworkshop for 9.klassingane.
Published 2015 by Kari Ryslett
Saft på dugnad.
Published 2015 by Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun, Haualeite.
Published 2015 by Kari Ryslett
Pecha Kucha om Skulemåltidet. Forskningsdagane 2015
Published 2015 by Kari Ryslett
Barn, friluftsliv og mat. Arrangement på Årsneset i samarbeid med Volda Jeger- og sporsfiskarlag, Barnas Turlag og HVO. Forskningsdagane 2015.
Published 2015 by Kari Ryslett
Ny og tradisjonsrik mat i historiske omgjevnadar.
Published 2015 by Kari Ryslett
Heilt rå skulemat.
Published 2015 by Kari Ryslett
Auka interesse for gammal matkultur.
Published 2015 by Kari Ryslett
Nowruzfeiring på Høgskulen
Published 2015 by Kari Ryslett
Samisk dag for barnehagelærarstudentar
Published 2015 by Randi Holsvik, Kari Ryslett, Liv Ingunn Sætre
Fiskesprell i barnehagen
Published 2015 by Kari Ryslett
Samisk dag på Volda bygdetun
Published 2015 by Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre
Samisk dag i Volda
Published 2015 by Liv Ingunn Sætre, Kari Ryslett, Randi Holsvik
Samisk fagdag i felten
Published 2015 by Kari Ryslett, Randi Holsvik, Liv Ingunn Sætre
Meirsmak på Haualeite
Published 2014 by Kari Ryslett
Mat, kosthald og helse 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Published 2014 by Kari Ryslett
Mat, kultur og konservering 2014/15 Informasjonside på sosiale medier/facebook
Published 2014 by Kari Ryslett
Kari Studieblogg MKK 101 2014 (Studieblogg på Mat, kultur og konservering, MKK101)
Published 2014 by Kari Ryslett
Matkultur på Haualeite, forskningsdagane 2014
Published 2014 by Kari Ryslett, Marit Gascogne
Serverte mat med tradisjon
Published 2014 by Kari Ryslett
Sunnmørslærarar som testpilotar
Published 2014 by Kari Ryslett
Born må lage mat
Published 2014 by Kari Ryslett
Assessment in the practical and aesthetic subjects: teachers' perceptions
Published 2014 by Elizabeth Oltedal, Siv Therese Måseidvåg Gamlem, Thorstein Vasset, Ole Martin Kleivenes, Kari Ryslett
Samisk dag på Haualeitet
Published 2014 by Eli-Karin Sjåstad Åsebø, Randi Holsvik, Kari Ryslett
Her er dei rette sju sortane
Published 2013 by Kari Ryslett
Mykje meir enn smør og sukker...
Published 2013 by Kari Ryslett
Matkultur på Volda bygdetun
Published 2013 by Kari Ryslett, Erik Cyrus Fooladi
Fysisk aktivitet og helse
Published 2013 by Nils Ola Skuset, Kari Ryslett