Forskingsdagane: Matkultur på Volda bygdetun

Søndag frå kl. 13.00 til 16.00 står Heidi Brunstad, Erik Fooladi og studentar frå "Mat, kultur og konservering" for familiedagen på Volda bygdetun. Det har vorte ein hausttradisjon med matkulturelle opplevingar under Forskingsdagane.

- Born og vaksne vil få høve til å lære, lage og smake ulike matrettar knytt til årstida vi er inne i, fortel FoU-konsulent Bente Lien. Nokre stikkord for aktivitetane: Tørka eple, sopp, pinnebrød, tyttebær, lefser, poteter.
- I tillegg vert det sal av kaffe, brus og vaflar.

barnhaualeitet

Mat, kultur og konservering er eit tverrfagleg studium, og er retta mot dei som er interesserte i matkultur, mattradisjonar og konservering, og som ynskjer praktisk og teoretisk kunnskap om emnet.

Les meir om programmet til Forskingsdagane på www.hivolda.no/forskingsdagane
Sjå også nettside med bilete frå arrangementet på Volda bygdetun tidlegare

Del på: